21 oktober 2007

Helg

.
I Fredags var det mat och öl med hela familjen. Tog en taxi vid halv tolv ner på stan (Flustret, jo jo) till Jimmy och Anna som var påväg ut. Fortsatte med mera öl och White Russian, var hemma vid kvart över tre.
.
Lördagen var inte rolig. Inte på något vis faktiskt. Skakig.
.
Idag Söndag har vi varit i Västerås och tittat på Rallyexplosion jag och pappa. Vi reagerade lite på att många av rallymänniskorna är uppklädda lite på samma sätt. Adidas byxor och reklamjackor verkar vara det som gäller.
.
Vi har även en gammal tradition att åka ut i värmlandsskogarna i Februari för att kolla på Svenska Rallyt. Av någon anledning, som för oss ses som lite konstigt, dricks det sprit i skogarna. Riktigt ordentligt med sprit på vissa håll. Vad är grejen? Ja.. I Uppsala har vi sista april. Det är jätte mycket folk på gatorna och av någon anledning dricks det sprit. Riktigt ordentligt med sprit på vissa håll. Förmodligen helt oförklarligt för folk i Värmlandsskogarna. Men har man inget speciellt intresse av att kolla på bilarna i skogen under Svenska Rallyt kanske man bara kan leta sig ut bland folket och dricka alkohol. I största allmänhet. Man gör så. På lite olika tidpunkter, av lite olika anledning.

Inga kommentarer: